Soirée i hjemmet

Søndag den 20.1.2019 kl 19:30 åbner jeg mit hjem for de, der måtte have lyst at opleve en vaskeægte soirée a la Paris i 30'erne.

Stuerne omdannes til kulturscene, hvor skuespillerinde Lotte Munk og jeg vil fortolke en buket af tidens toner, herunder blandt andre Karen Jønsson og Lulu Ziegler. Jeg vil desuden spille et udpluk af egne værker samt lidt fransk romantik på flyglet.

Der er plads til 30 gæster, men kun ganske få pladser tilbage. Skriv direkte til mig via Messenger, ...såfremt du er interesseret.

Gratis adgang!

marco lorenzo

Tyskland

Mine koncertaktiviter i Tyskland er i stærkt stigende vækst. Primært er det Berlin jeg besøger. Skønt der er mange om buddet, er der plads til os alle i Berlin, hvilket jeg synes netop kendetegner denne kulturelle arena...

Sideløbende med solistkoncerter i Tyskland, arbejder jeg i øjeblikket sammen med skuespillerinde Lotte Munk og sanger Amin Jensen. 

marco lorenzo

Lotte Munk og Marco Lorenzo Hamilton

2016 blev året hvor skuespillerinde Lotte Munk og jeg i musikalsk øjemed fandt sammen. Vi flirter bl.a. med Karen Jønsson, Liva Weel, Monica Zetterlund, Hildegard Knef og Anne Linnet. Ja, paletten er omfangsrig og broget. Med sans og respekt for de meget nøje udvalgte sange og visers oprindelse, giver vi et bud på hvorledes de eviggrønne klassikere forbliver eviggrønne.

 
marco lorenzo

Amin Jensen og Marco Lorenzo Hamilton

Sammen med sanger Amin Jensen, fortolker vi nogle af de klassiske arier så som 'Torna a Surriento' og Caccini's 'Ave Maria'. Men også nogle af de lidt mere folkekære klassikere 'O Sole Mio' samt glimt fra operetteverdenen er på programmet.